Avontuurlijke groepsreizen bij Edgeplore

8-daags avontuur in Albanië

Ben jij niet bang voor een actieve uitdaging? Schrijf je dan in voor onze actieve groepsreis naar Albanië! Het land is door het eerdere communistische regime lang verborgen gebleven voor toeristen. Na de val van het regime bloeit het land meer dan ooit. Het toerisme ontwikkelt zich nu snel. Dit is hét moment om Albanië te bezoeken, nu nog grote delen van het land onbekend en ongerept zijn. Tijdens deze avontuurlijke groepsreis ontdekken we de prachtige stranden, verlaten bergen en unieke Albanese cultuur. Deze reis is inclusief unieke overnachtingen op verlaten stranden en heerlijk eten in traditionele restaurants. Bovenal zijn er een flink aantal toffe activiteiten inbegrepen. Canyoning, suppen, klimmen, hiken, 4×4 rijden, snorkelen en het bezoek aan meerdere culturele highlights is allemaal inclusief. Daarnaast is er natuurlijk genoeg ruimte om lekker op het strand te liggen en zelfs te leren duiken. Een groepsreis om nooit te vergeten!

Welke data past het beste in jouw agenda?

 • Fulltime begeleiding van een Nederlandse reisleider. Daarnaast zorgen meerdere lokale gidsen ervoor dat alles soepel verloopt
 • 3 maaltijden per dag inclusief drankje
 • Uitgebreide wine tasting tour
 • Traditioneel openings- en afsluit diner
 • Stand-up paddel tour
 • Canyoning
 • Klimmen
 • 4×4 rijden (inclusief zelf rijden op bijvoorbeeld het strand)
 • Snorkelen
 • 2 nachten wildkamperen op het strand
 • 2 nachten bij locals in hostel / guesthouse
 • 3 nachten in 3-4 sterrenhotel
 • Vliegticket
 • Al het vervoer tijdens de trip in ruige 4wd’s
 • Alle entreegelden, voor o.a. culture bezichtigingen
 • Duiklessen of vrij duiken
 • Extra dranken of avondje uit
 • Tussendoortjes
 • Vervoer van en naar het vliegveld in Nederland

Na je inschrijving ontvang je een inschrijfbevestiging inclusief betaallink van 50% van het totaalbedrag. Vier weken voor de trip vragen we je de overige 50% te betalen. De trip gaat door bij minimaal 12 inschrijvingen. Indien de trip om wat voor reden dan ook door Edgeplore geannuleerd wordt, krijg je binnen 1 week 100% teruggestort. Je kunt zelf tot 60 dagen voor de trip gratis annuleren, daarna zijn we genoodzaakt om de aanbetaling in rekening te brengen. 

Type

Avontuurlijke groepsreis

Duur

8 dagen

Personen

15 personen + Nederlandse gids
Focus leeftijdsgroep 20-30 jaar

Prijs

1295,- p.p. - ALL-IN

LET OP: VOL = VOL

Programma actieve groepsreis Albanië

Dag 1 - Aankomst in Albanië

We vertrekken op 23-08 om 10:05 vanaf Eindhoven Airport naar Tirane, de hoofdstad van Albanië. Vanaf het vliegveld in Tirane rijden we direct in gave 4WD’s naar de oude stad Berat. We beginnen de trip hier goed met een heerlijke wine-tasting tour en traditioneel diner. 

Dag 2 - De unieke bergcultuur

In de ochtend heb je de tijd om de unieke oude stad Berat te bezoeken. Een bezoek aan het kasteel is hierbij zeker een aanrader. In de middag kan het avontuur dan echt beginnen! We rijden een aantal uur over de onverharde wegen, door de ongerepte Albanese bergen. We overnachten in een local guesthouse direct gelegen aan de prachtige Nivica canyon. 

Dag 3 - Van de bergen naar het strand

Op dag 3 is het tijd om onszelf eens flink te gaan inspannen. We hiken de hele ochtend door de canyon met een prachtige waterval als beloning. Je hebt hier de mogelijkheid om jezelf even lekker op te frissen. In de middag rijden we veel over onverharde wegen richting het strand. De uitzichten tijdens deze rit zijn adembenemend! 

Dag 4 - Suppen en wildkamperen

Klaar voor een uniek strandavontuur? In de ochtend heb je wat tijd voor jezelf, om alvast een beetje bij te bruinen op het strand. In de middag gaan we per sup naar een fantastisch strand, waar we barbecuen en overnachten midden in de natuur! Een unieke beleving die je voor altijd bijblijft.

Dag 5- Canyoning en klimmen

We gaan lekker actief aan de slag op dag 5. In de ochtend klimmen, klauteren, hiken en abseilen we ons een weg door een canyon richting het strand. Op het strand hebben we de mogelijkheid om de steile rotsen te beklimmen. Een gids helpt ons om succesvol de top te bereiken. ’s Avonds drinken we gezellig een drankje bij het kampvuur op het strand!

Dag 6 - Chillen en duiken (optioneel)

Heb jij genoeg avontuur gehad? Tijdens deze dag kun je lekker een dagje uitrusten op het Albanese strand. Kun jij er echter geen genoeg van krijgen, dan is dit de dag om te (leren) duiken. De ervaren duikers kunnen zelfs naar een gezonken schip duiken. We overnachten in een aangenaam hotel, om even lekker bij te komen na een aantal kampeerovernachtingen. 

Dag 7 - Geblinddoekt 4x4 rijden op het strand

Na een rustige dag is het weer tijd voor avontuur. We rijden richting een prachtige lagoon aan de Albanese kust. Na een bezoek aan een oud klooster heb je hier de mogelijkheid om zelf met een 4×4 over het strand te rijden. We doen je een blinddoek op en andere groepsleden coachen je om deze challenge succesvol te voltooien. We eindigen de dag met wat vrije tijd in Tirane en een heerlijk einddiner!

Dag 8 - Terug naar huis

Na een mooi avontuur vol indrukken pakken we vroeg in de ochtend het vliegtuig terug naar Eindhoven. Rond 10 uur zijn we terug in Eindhoven. Het einde van onze trip.

Bucketlist afvinken

Welke activiteiten of plekjes heb jij nog op je bucketlist? Wij helpen je graag om deze af te vinken. Samen zoeken we het randje op.

Nieuwe vrienden

Er is geen betere manier om nieuwe mensen te leren kennen dan door het samen beleven van een avontuur.

Frisse energie

Even in een totaal andere omgeving. Weg van de dagelijkse sleur. Een combinatie van gave activiteiten met rustgevende momenten. Ideaal om nieuwe energie uit te putten.

Incentive-kampeer-beach-experience-albanie

Waarom een groepsreis naar Albanië met Edgeplore?

Edgeplore organiseert geen standaard groepsreizen, maar bijzondere avonturen waarbij impact centraal staat. 

Edgeplore staat voor avontuur, uitdaging, fun én gezelligheid. Herhaling is onze kracht. Omdat we ons specifiek richten op veertien bestemmingen, hebben we het programma tot in de puntjes geperfectioneerd. Het resultaat? Een uitje dat je zal bijblijven voor de rest van je leven.

 

Dit maakt Edgeplore uniek:

 • Impact, reizen met een randje
 • Begeleiding, altijd en professioneel
 • All-in, zonder verrassingen
 • Local, enkel samenwerkingen met locals

Meer info over groepsreizen bij Edgeplore?

Programmadetails

Inspiratie en info

Hulp nodig bij het boeken van jouw ondernemersreis?

Ontdek beschikbare datums, prijsspecificaties en bestemmingen nu ook per telefoon.

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag.

Al bij ons een reis geboekt? 24/7 bereikbaar!