Personeelsreizen bij Edgeplore
Snel een prijs- en programma indicatie aanvragen

Leer je collega’s kennen op een unieke manier!

Minimaal 1 ervaren Nederlandse reisleider

Op één ding na: een goed humeur, die moet je zelf meenemen. 

Meedenkend, samen oplossen!

Wat zijn onze meest unieke personeelsreizen?

Van de smeltende ijskappen in Groenland tot een vluchtelingenkamp bezoeken in Jordanië: op iedere bestemming beleven we bijzondere avonturen. Onze personeelsreizen naar het buitenland zorgen ervoor dat we samen een bredere blik op de wereld creëren. Maar ook bedrijfsreizen in Nederland doen je versteld staan wanneer je op een eilandje slaapt in de Biesbosch of door de grotten van Valkenburg fietst. 

Laat je inspireren en bekijk onze avonturen

Cultural Adventures

Ontdek samen met je team nieuwe culturen. Verbreedt de blik van je medewerkeres door een bezoek aan de meest unieke culturen. Check de culturele bestemmingen.
Bekijk de bestemmingen

Nature Experiences

Creëer bij je team bewustwording m.b.t. de natuur. Geniet van de absolute schoonheid van onze meest unieke natuur bestemmingen.
Bekijk de bestemmingen
Bedrijfsreizen met impact!

Waarom een personeelsreis laten organiseren door Edgeplore?

Een personeelsreis is de meest waardevolle investering in jouw medewerkers. Edgeplore zorgt voor onvergetelijke bedrijfsreizen waarbij de focus ligt op teambuilding op unieke bestemmingen. Geen standaard wintersport of stedentrips maar bijzondere reizen, weg van de massa. Samen afzien, hechtere banden creëren en de blik op de wereld verbreden. Samen zetten we stappen binnen het team door een stap buiten de comfortzone te zetten. Een reis met Edgeplore maakt niet alleen de verwachtingen waar, ze worden ook nog overtroffen! Daarnaast worden de bedrijfsreizen geheel verzorgd zodat jullie alleen maar hoeven te genieten. Onze locals ter plekke beschikken over veel kennis en doen hun uiterste best om er een onvergetelijke personeelsreis van te maken!

Professionele begeleiding

Per 15 personen minimaal 1 ervaren Nederlandse reisleider.

All-in zonder verrassingen

Reis, accommodatie, activiteiten, maaltijden en begeleiding.

Soepele voorwaarden

Meedenkend, samen oplossen!

14 Bestemmingen tot in detail uitgewerkt.

Durf te dromen! Ontdek in het magazine onze bestemmingen inclusief highlights en prijsindicaties. Maak kennis met onze trajecten en lees hoe wij reizen met impact organiseren. Waar wacht je nog op?

Deze teams hebben wij inmiddels versterkt:

Bestemmingen in Nederland

Ook in eigen land kun je samen een avontuur beleven. De juiste bestemming gecombineerd met de juiste activiteiten maakt dat het programma onvergetelijk is.

Bestemmingen in het Buitenland

Ga samen met jouw medewerkers op avontuur in het buitenland. Genieten van prachtige cultuur en natuur op unieke bestemmingen. Deze unieke ervaringen verbinden enorm!

Wat is een personeelsreis?

Van de smeltende ijskappen in Groenland tot een vluchtelingenkamp bezoeken in Jordanië: op iedere bestemming beleven we bijzondere avonturen. Onze personeelsreizen naar het buitenland zorgen ervoor dat we samen een bredere blik op de wereld creëren. Maar ook bedrijfsreizen in Nederland doen je versteld staan wanneer je op een eilandje slaapt in de Biesbosch of door de grotten van Valkenburg fietst. We organiseren unieke bedrijfsreizen in binnen- en buitenland waarbij teambuilding centraal staat. Ook organiseren we jubileumreizen waarbij een jubileum of successen op een bijzondere manier gevierd worden.

Teamversterkende trajecten

Een reis met als ultieme doel het creëren van een sterk en efficiënt team. Of dit nou is om elkaar beter te begrijpen of de juiste karakters te leren (h)erkennen. Tijdens de trip met bijbehorend traject bouwen we aan een sterk team voor jouw organisatie.

Blikverbredende thematrajecten

Het verbreden van de blik van jouw medewerkers door het centraal stellen van een actueel thema in het bedrijfsleven. De trip met bijbehorend traject creëert draagvlak binnen de organisatie. Welk thema spreekt het meeste aan? Cultuur, Natuur of Vitaliteit.

Waarom een personeelsreis organiseren?

Een personeelsreis is de manier om met collega’s nader tot elkaar te komen. Even weg van het dagelijkse werk en samen een fantastisch avontuur beleven. Edgeplore helpt graag om het doel van jouw reis te bepalen en dit doel samen na te streven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Het vieren van een jubileum
  • Medewerkers motiveren door middel van een incentive.
  • Het belonen van klanten of partners.
  • Teambuilding.
  • Selecteren van de juiste persoon voor een bepaalde functie. 

Edgeplore werkt graag samen een traject uit, om het doel van jouw bedrijf te behalen. Bekijk gerust eens ons lookbook en laat jezelf inspireren. Vragen? Bel, chat of mail ons voor persoonlijk advies. 

Hulp nodig bij het kiezen van juiste bestemming?

Het Edgeplore lookbook

Edgeplore heeft een lookbook met volop inspiratie over onze top bestemmingen. Vraag ons lookbook aan en laat je verrassen door de mogelijkheden. Zowel geprint als digitaal beschikbaar.

De virtuele destination race

Waarom niet je medewerkers de bestemming laten kiezen, tijdens een leuk online teambuilding spel? Race virtueel in teams langs onze top bestemmingen. Speel samen puzzels en ontdek jullie voorkeuren.

Zijn personeelsreizen fiscaal aftrekbaar?

Binnen de werkkostenregeling (WKR) kunnen werkgevers maximaal 1,2% van hun totale fiscale loon besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen voor werknemers. Voor personeelsreizen gelden op fiscaal gebied aanvullende regels. Bij een reis met een zakelijk en niet-zakelijk deel is het zakelijk deel regulier aftrekbaar en het niet-zakelijke deel valt in de vrije ruimte. Onze bedrijfsreizen zijn fiscaal gezien dus erg aantrekkelijk. Wij geven uiteraard graag tips en adviezen om uw personeelsreis WKR proof te maken. 

Meer info over bedrijfsreizen bij Edgeplore?

Hulp nodig bij jullie personeelsreis?

Ontdek beschikbare datums, prijsspecificaties en bestemmingen nu ook per telefoon.

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag.

Al bij ons een personeelsreis geboekt? 24/7 bereikbaar!

Vragen en/of opmerkingen?

Laat het ons weten! Samen zorgen we ervoor dat jullie een leuke tijd met Edgeplore gaan beleven. 

Bekijk ook onze andere reistypes