Explore the summer with Edgeplore

De meest unieke zomerincentives

Met je collega’s op avontuur in de zomer? Edgeplore helpt graag om de ultieme zomerbeleving neer te zetten. Geen standaard zonvakanties, maar avonturen om nooit te vergeten. Wat denk je bijvoorbeeld van 4×4 rijden in de bergen en suppen langs de stranden van het ongerepte Albanië? Samen een berg beklimmen in Georgië en op safari in het prachtige Namibië behoort ook tot de mogelijkheden. Op zoek naar een strandervaring dichtbij huis? Denk dan eens aan een personeelsreis naar Terschelling. Wij helpen je graag om de beste bestemming te selecteren voor jouw zomerincentive. 

Snel een prijs- en programma indicatie aanvragen

Leer je collega’s kennen op een unieke manier!

Minimaal 1 ervaren Nederlandse reisleider

Op één ding na: een goed humeur, die moet je zelf meenemen. 

Meedenkend, samen oplossen!

DJI_0028-min
Professionele begeleiding

Per 15 personen minimaal 1 ervaren Nederlandse reisleider.

All-in zonder verrassingen

Reis, accommodatie, activiteiten, maaltijden en begeleiding.

Soepele voorwaarden

Meedenkend, samen oplossen!

Zomerse groepsreizen met impact

Edgeplore biedt unieke belevingen aan voor bedrijven in alle seizoenen. Voor de zomer hebben we een aantal prachtige bestemmingen geselecteerd. Deze bestemmingen zijn vaak een goed vertrekpunt voor een zomer incentive op maat. Edgeplore biedt niet enkel reizen aan maar ook volledige trajecten. Denk hierbij aan teambuilding trajecten, waarbij we samen met een trainer jouw team echt op de proef stellen. Het doel? Gezellige dagen waar we samen sterker uit komen. Daarnaast werkt Edgeplore met diverse thema’s zoals natuur en cultuur. We verlengen de reis door bijvoorbeeld seminars m.b.t. deze thema’s om de impact op jouw team te vergroten. 

Telefonisch advies?

Ontdek de trajecten bij Edgeplore

Teamversterkende trajecten

Een reis met als ultieme doel het creëren van een sterk en efficiënt team. Of dit nou is om elkaar beter te begrijpen of de juiste karakters te leren (h)erkennen. Tijdens de trip met bijbehorend traject bouwen we aan een sterk team voor jouw organisatie.

Blikverbredende thematrajecten

Het verbreden van de blik van jouw medewerkers door het centraal stellen van een actueel thema in het bedrijfsleven. De trip met bijbehorend traject creëert draagvlak binnen de organisatie. Welk thema spreekt het meeste aan? Cultuur, Natuur of Vitaliteit?

Deze teams hebben wij inmiddels versterkt:

Waarom een zomerincentive boeken bij Edgeplore?

Edgeplore werkt met een aantal bestemmingen waar we nauw samen werken met lokale partners. Hierdoor kunnen we een hele toffe beleving neerzetten voor een competitieve prijs. Een zomerincentive met Edgeplore zal je niet snel vergeten. Wij organiseren geen standaard citytrips of zonvakanties, maar prachtige reizen waar je elkaar echt beter leert kennen. Ben jij klaar voor een avontuur?

Neem contact op voor gratis en vrijblijvend advies.

Hulp nodig?

Ontdek beschikbare datums, prijsspecificaties en bestemmingen nu ook per telefoon.

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag.

Al bij ons een personeelsreis geboekt? 24/7 bereikbaar!

Vragen en/of opmerkingen?

Laat het ons weten! Samen zorgen we ervoor dat jullie een leuke tijd met Edgeplore gaan beleven.