Incentive Andorra

Waarom een personeelsreis naar Andorra?

Andorra is een zeer verassende bestemming als het gaat om een winter incentive. Andorra ligt tussen Spanje en Frankrijk in de prachtige Pyreneeën en is bijvoorbeeld vanuit Barcelona goed bereikbaar. In de winter is dit prachtige land bedekt met een dik pak sneeuw, waarvan een groot deel ook als piste wordt geprepareerd. De perfecte setting voor een uniek winter avontuur. We combineren in dit programma zeer unieke activiteiten zoals sneeuwscooter rijden, honden sleeën, iglo bouwen en nog veel meer. We overnachten in een prachtig hotel direct aan de piste. Vanuit hier is er in de avond ook voldoende te beleven. Wat denk je bijvoorbeeld van een snow shoe hike (in het donker) naar een gezellige hut? Een winter incentive naar Andorra zal niet snel worden vergeten!

Cultuur 30%
Actief 60%
Natuur 60%
Back to basic 10%
winter-incentive-reizen-edgeplore
0 uur
Vliegen
0 graden
Gem. Temperatuur
0 miljoen
Inwoners
0 Unesco
World heritage sites

Laat je inspireren

Bedrijfsreis Andorra - Programma indicatie

Inclusief

Al onze trips worden volledig begeleid aangeboden. Instappen en genieten dus! Per 20 personen zorgen wij voor een ervaren Nederlandse reisleider. Daarnaast werken we voor deze trip samen met lokale gidsen gedurende de volledige trip.

 • Sneeuwschoenwandeling in het donker 
 • Hondenslee tour
 • Snowtubing
 • Winter games
 • Vrij skien
 • Sneeuwscooter rijden
 • 3x overnachting in een hotel aan de piste
 • Alle maaltijden
Optioneel
 • Ski les
 • Ski tour met gids
 • Apres ski 
 • Transport naar en van vliegveld in Nederland.
 • Hotel upgrades of 1-persoonskamers 
 • Drankarrangementen
 • Diner upgrades

Type

Natural experiences

Duur

3-5 dagen

Personen

20 - 100 personen

Prijsindicatie

v.a. 1350 p.p.

Hoogtepunten incentive Andorra

Hondenslee tocht

In

Geniet achterop een hondenslee van de prachtige omgeving. Samen met de honden maken we een tour over diverse besneeuwde bergpaden. De connectie met de honden gecombineerd met de prachtige uitzichten maken dit een van de hoogtepunten van deze reis. 

Sneeuwscooter rijden

moto de neu-min

Op zoek naar actie? Dat komt tijdens deze sneeuwscooter tour helemaal goed! Op deze toffe scooters crossen we door het besneeuwde landschap. Iets te spannend? Ook geen probleem je hebt natuurlijk ook de mogelijkheid om bij een collega achterop plaatst te nemen. 

Sneeuwschoen nachtwandeling

ROCROI Andorra-raquetes de neu 2-min

We genieten nog even van de ondergaande zon en prachtige beelden die dit met zich mee brengt. Vervolgens hiken we in het donker door de sneeuw met natuurlijk sneeuwschoenen onder onze voeten. We eindigen dit unieke avontuur in een lokale hut waar een drankje voor iedereen klaar staat. 

Hotel direct aan de piste

NORDIC 6-min

We overnachten de volledige reis op een prachtige locatie direct aan de piste. Het 4-sterren hotel ligt perfect centraal voor diverse winterse activiteiten. Een mooie plek om lekker tot rust te komen na een koude dag. 

Winter games

ROCROI Andorra-iglús 2jpg-min

Natuurlijk mogen wintergames niet ontbreken tijdens deze winter incentive. In teams spelen we diverse winterse spellen tegen elkaar. We bouwen o.a. igo’s, kijken wie het beste collega’s kan helpen tijdens een lawine en organiseren een sneeuwtube race. 

Vrij skiën, touren of skiles

Rando 3 2022-min

Een halve dag skiën mag niet ontbreken in een prachtig ski gebied zoals Andorra. Met meer dan 200 km piste zal je jezelf hier niet snel vervelen. Skilessen voor starters of skitours voor meer gevorderde wintersporters behoren ook tot de mogelijkheden. 

Programmadetails

Inspiratie en info

Praktische tips Andorra

Je hebt geen visum nodig voor Andorra. Voor Europese burgers is Andorra vrij in te reizen. 

Andorra is een zeer stabiel land. De Nederlandse overheid heeft Andorra dan ook als veilig bestempeld. 

In Andorra kun je gewoon met de Euro betalen. Lekker makkelijk!

Voor de meeste Nederlandse providers geldt dat je met je EU bundel in Andorra gewoon kunt bellen binnen je bundel. Check dit voor vertrek even bij desbetreffende provider. 

In Andorra is het dezelfde tijd als in Nederland. 

Andorra ligt gemiddeld gezien op 2000 meter. Hierdoor heeft Andorra een hooggebergteklimaat. In de wintermaanden varieert de temperatuur van -10 to 1 graden. 

In Andorra volgt ongeveer 95% van de mensen de Rooms-Katholieke kerk.