Incentive Griekenland

Waarom een personeelsreis naar Griekenland?

In het incentiveprogramma van Griekenland focussen we ons op een minder toeristisch maar niet minder mooi gebied in Griekenland. Tijdens dit unieke programma richten we ons op de Thessaloniki en Mount Olympus-regio. We maken kennis met de prachtige cultuur en natuur tijdens exclusieve activiteiten. Samen met lokale vissers strijden we in teams tegen elkaar tijdens een visserscompetitie op zeilschepen. Ook genieten we van de heerlijke Griekse lokale gerechten tijdens een sunset-diner. In buggy’s rijden we langs de prachtige kustlijn richting Mount Olympus. Een wijnproeverij bij een lokale wijnboer mag natuurlijk niet ontbreken. Een onvergetelijk programma, geschikt voor iedereen, dat je niet snel vergeet!

Cultuur 75%
Actief 50%
Natuur 50%
Back to basic 30%
0 uur
Vliegen
0 graden
Gem. Temperatuur
0 miljoen
Inwoners
0 Unesco
World heritage sites

Laat je inspireren

Bedrijfsreis Griekenland - Programma indicatie

Inclusief

Al onze trips worden volledig begeleid aangeboden. Instappen en genieten dus! Per 25 personen zorgen wij voor een ervaren Nederlandse reisleider. Daarnaast werken we voor deze trip samen met lokale gidsen gedurende de volledige trip.

 • Buggy tour
 • Visserscompetitie
 • Wijnproeverij
 • Wandeling bij Mount Olympus
 • City tour met gids
 • 2x overnachting in hotel in het centrum
 • 1x overnachting in traditioneel hotel in een dorp in de bergen
 • Alle maaltijden
 • Sunset dinner 
 • Alle dranken gedurende activiteiten
Optioneel
 • Thessaloniki by night tour
 • Beklimming Mount Olympus
 • Transport naar en van vliegveld in Nederland.
 • Hotel upgrades, luxere hotels of 1 persoonskamers 
 • Drankarrangementen
 • Diner upgrade

Type

Cultural Adventure

Duur

3-5 dagen

Personen

10 - 100 personen

Prijsindicatie

v.a. 850 p.p.

Hoogtepunten incentive Griekenland

Buggysafari

Buggy Tours 3-min

In een heerlijk zonnetje samen met je collega’s in unieke cabrio buggy’s crossen door het prachtige landschap. Echt genieten! Tijdens deze tour rijden we langs de prachtige kustlijn van Thessaloniki richting Mount Olympus. We stoppen natuurlijk bij de mooiste uitkijkpunten voor prachtige groepsfoto’s. 

Visserscompetitie

visserscompetitie

Een activiteit op het water mag niet ontbreken tijdens deze zomerse incentive. Samen met lokale vissers strijden we tegen elkaar tijdens een viscompetitie. Welk team vangt de grootste vis? We genieten op het schip ook nog eens van een heerlijke lunch.

Wandeling rondom Mount Olympus

hike-Enipeas-gorge

Mount Olympus is een prachtig berggebied, een landschap waar je bij Griekenland misschien niet zo snel aan denkt. We hebben diverse mogelijkheden: een korte wandeling tot een intensieve daghike. Wat denk je bijvoorbeeld van de beklimming van Mount Olympus: een mythische uitdaging!

Diner bij zonsondergang

Paradeisos_Marmaras

Genieten van de Griekse keuken is absoluut een van de hoogtepunten van een avontuur in Griekenland. Gezellig uitgebreid dineren direct aan het water met op de achtergrond de Griekse zonsondergang. Een perfecte setting om bijvoorbeeld een jubileum te vieren. We eindigen het diner met een stevig glaasje Ouzo.

Wijnproeverij

Wijnproeven-griekenland-incentive

Tijdens deze exclusieve reis bezoeken we ook een lokale wijnboer. Deze boer zal ons uitleg geven over de biologische wijze waarmee hij zijn wijnen maakt. Natuurlijk gaan we ook een aantal van deze heerlijke wijnen proeven. Vanaf de proeverij zorgen we voor een transfer, zodat iedereen zorgeloos kan genieten van de wijn.

Thessaloniki

thessaloniki_2

Thessaloniki is wellicht een wat minder bekende stad. Deze stad is prachtig gelegen, direct aan zee. De boulevard van Thessaloniki mag daarom ook zeker niet ontbreken. We hebben ook de mogelijkheid om het bruisende nachtleven te ontdekken.

Programmadetails

Inspiratie en info

Praktische tips Griekenland

Griekenland is lid van de Europese Unie en dus vrij in te reizen. Hiervoor is geen visum vereist. 

De Nederlandse overheid heeft Griekenland momenteel als veilig bestempeld. Edgeplore houdt de situatie altijd goed in de gaten en werkt samen met betrouwbare lokale partners om de veiligheid te garanderen. 

In Griekeland betalen ze met de Euro. Hiervoor hoeft dus geen geld gewisseld te worden. 

Bij de meeste Nederlandse providers valt Griekenland gewoon binnen je bundel. Check dit vooraf voor de zekerheid bij jouw provider. 

In Thessaloniki in Griekenland is het 1 uur later dan in Nederland. 

Thessaloniki heeft een warm mediterraan klimaat. Van april t/m oktober is het hier zeer aangenaam. In de wintermaanden is het wat kouder en natter. 

De belangrijkste godsdiensten in dit gebied zijn Rooms-katholiek en Grieks-orthodox.