Incentive Rotterdam

Waarom een bedrijfsuitje naar Rotterdam?

Als we nog vele jaren willen genieten van alle wondermooie plekken op deze wereld, zullen we ecologischer moeten leven om onze negatieve impact op deze planeet te verkleinen. Tijdens dit bedrijfsuitje naar Rotterdam staat ecologisch leven centraal. We brengen eerst even wat tijd door in de natuur met een voormiddag vol avontuur, en gaan nadien leren hoe we ecologischer kunnen leven met behulp van een workshop vegetarisch koken. Ook is ons vervoer uiteraard ecologisch, want we gebruiken de fiets als transportmiddel.

Cultuur 70%
Actief 40%
Natuur 60%
Back to basics 35%
EdgePloreDakAkker2
0 uur
Rijden
0 graden
Gem. Temperatuur
0
Inwoners
0 Unesco
World heritage sites

Bedrijfsuitje Rotterdam inspiratie

Trip info personeelsreis Rotterdam

Inclusief

Al onze trips worden volledig begeleid aangeboden. Instappen en genieten dus! Per 20 personen zorgen wij voor een ervaren reisleider. Daarnaast werken we natuurlijk samen met lokale partijen in Rotterdam voor specifieke activiteiten. 

 • Avonturenvoormiddag:
  • Boogschieten/Kanovaren
  • Katapult bouwen
 • Workshop vegetarisch koken
 • DakAkker
 • Bezoek BlueCity
 • Fietsen
 • Fietsen gedurende de hele trip
 • Overnachting in StayOkay hostel Rotterdam
 • 1 keer lunch
 • 1 keer zelfgemaakt vegetarisch diner
 • 1 keer ontbijt
 • 1 keer ecologische lunch
Optioneel
 • Namiddag outdoorklimmen
 • Andere mini-challenges via de Edgeplore app
 • Transport naar Rotterdam vanaf kantoor of andere lokatie
 • Hotel overnachting i.p.v. hostel
 • Drankarrangementen
 • Lunch upgrade

Type

Eco Experience

Duur

2 dagen

Personen

20 - 50 personen

Prijsindicatie

v.a. 400 p.p.

Aanvraag & Contact

Laat je inspireren op de website. Ben je er nog niet uit? Download gratis het lookbook. Meer details, vragen of een offerte? Contacteer ons vrijblijvend!

Specificatie & Akkoord

Je ontvangt van ons een gedetailleerd reisprogramma met de verschillende opties en bijbehorend kostenplaatje. Welke optie past het beste bij jullie?

Edgeplore

Edgeplore samen met jouw team de meest bijzondere cultuur en natuur. Werk aan je team tijdens de onvergetelijke trip.

Hoogtepunten van een incentive in Rotterdam

Bezoek aan BlueCity Rotterdam

EdgeploreBlueCity2

Tijdens ons bezoek aan BlueCity in Rotterdam leren we alles over de economie van de toekomst. Sinds 2015 probeert BlueCity dé voorbeeldstad te zijn voor de circulaire economie. Op deze plek komen verschillende ondernemers samen om duurzame ideeën om te zetten in realiteit.

Kanovaren bij Outdoor Valley Rotterdam

EdgeploreOutdoorValleyKanovaren

We varen samen met een instructeur door het Hoge Bergse Bos. Het Hoge Bergse Bos is een omgeving met mooie kanoroutes en wandelpaden in het Noorden van Rotterdam. Hier kom je zeker even tot rust tijdens een mooie kanotocht!

Verblijf in de Kubuswoningen

EdgeploreStayOkayKamer

De Kubuswoningen zijn voor vele mensen een gekend deel van Rotterdam. Met deze woningen wilde de architect Piet Blom een soort dorpsgevoel creëren in het midden van de stad. Het is dan ook een unieke ervaring om op deze plaats met z’n allen te overnachten.

Samen met jouw collega's een katapult bouwen

EdgeploreOutdoorValleyKatapult

Samen met je collega’s ga je samenwerken om een katapult te bouwen. De instructeur leert jullie hiervoor verschillende knopen en technieken. Met goede coördinatie en communicatie zal dit zeker lukken! Als de katapult klaar is, kijken we welke katapult het verst kan schieten.

Workshop vegetarisch koken

EdgeploreWorkshopVegetarischKoken

De veeproductie is verantwoordelijk voor ongeveer 15% van de broeikasgassen wereldwijd. Door af en toe of zelfs altijd vegetarisch te eten kunnen we onze negatieve impact op het klimaat sterk verminderen. In deze workshop leren we hoe je de lekkerste vegetarische gerechten klaarmaakt.

DakAkker Rotterdam

EdgePloreDakAkker2

Met een grootte van ongeveer 1000 vierkante meter is de DakAkker in Rotterdam een van de grootste DakAkkers in Europa. Ook heb je hier een mooi uitzicht over de skyline van Rotterdam, terwijl je op het zelfde moment ook rondloopt in een groene oasis.

Programmadetails

Inspiratie en info

Praktische tips Rotterdam

We zijn gelukkig niet gemaakt van suiker! In Nederland kunnen we wel tegen een beetje regen, dus wanneer het mogelijk is gaan onze activiteiten gewoon door. Bij echt slecht weer hebben we andere leuke activiteiten voor jullie achter de hand.

Tijdens deze incentive willen we jullie graag de positieve kanten van ecologisch leven meegeven.
Dit doen we door onder andere ecologisch vervoer te gebruiken en ook vegetarisch eten te promoten.

Uiteraard kunnen we dit geen ecologisch bedrijfsuitje noemen zonder ecologisch vervoer.
Fietsen is een van de meest ecologische manieren om jezelf te verplaatsen door Rotterdam. 

Aangezien we tijdens deze incentive graag ecologisch leven willen promoten, zouden we zeker aanraden om de auto even te laten staan en gewoon met het OV, de fiets, of zelfs te voet te komen. (afhankelijk van jouw woonplaats natuurlijk)

Tijdens de workshop vegetarisch koken en onze bezoeken aan BlueCity en de DakAkker kan je gewoon jouw normale kledij aantrekken. Tijdens de avonturenvoormiddag bij Outdoor Valley kan het wel zijn dat je vies wordt, waardoor we aanraden om ook kleren mee te nemen die vies mogen worden.