Faq’s

Meest voorkomende vragen

Dit zijn de frequently asked questions over de bedrijfsuitjes van Edgeplore. Ben je op zoek naar vragen over een specifieke bestemming? Kijk dan even onderaan de desbetreffende pagina.

Per bestemming proberen we drie verschillende varianten aan te bieden, voor variatie in de kosten en de duur van de trip. In de meest uitgebreide variant (en dus ook de langste trip) bezoeken we alle hoogtepunten. In de korte variant niet. Wil je weten hoe dit voor jouw trip zit? Kijk dan even op de detailpagina van de specifieke bestemming, daar lichten we dit per trip toe.

Voor elke trip geldt dat we proberen ze het hele jaar door aan te bieden. Uiteraard zijn er voorkeursmaanden waarin bepaalde bestemmingen er echt uitspringen. Georgië bijvoorbeeld kan erg mooi zijn met sneeuw, maar ook in de zomer bieden de bergen fantastische belevingen. Graag kijken we samen met jullie wanneer het perfecte moment daar is om de bestemming te ontdekken.

Less is more. Met name bij de actieve trips wordt het vaak wandelen en sjouwen. Je wilt dan niet teveel spullen op je rug dragen. Maar een onderbroek binnenstebuiten aantrekken uit ellende is ook niet alles… Voor de langere hikes zorgen we natuurlijk voor transport van de bagage van punt A naar B. Per bestemming ontvang je van ons een paklijst met de essentiële zaken.

We hebben afspraken over vaste prijzen met de lokale instanties voor de activiteiten. Hierdoor weten wij en jullie waar we aan toe zijn. Daar zijn de all-in prijzen op gebaseerd. Je betaalt bij boeking 50% en een aantal weken voorafgaand aan het vertrek de tweede 50%. Hoeveel weken dit precies is ligt aan de bestemming. Reken op minimaal vier weken.

In principe start jullie avontuur op het vliegveld of bij een binnenlandse trip op de verzamellocatie. Jullie zijn vrij om zelf naar de locatie te komen. Uiteraard kan het de trip nog wat extra sfeer geven om als groep aan te komen en te eindigen. Hierin denken we graag mee in transport. Daarnaast is het op het vliegveld vaak voordeliger om gezamenlijk te rijden in plaats van los parkeren.

Iedere Edgeplore-trip wordt begeleid. Dat betekent niet dat jullie zelf op pad gaan met een pakketje noodtelefoonnummers (zoals ‘reisbegeleiding’ bij een consumentenvakantie). Aan de hand van het aantal personen waarmee het avontuur beleefd wordt sturen wij professionele reisleiders mee. Deze begeleiders hebben het programma dan al minstens één keer zelf ondernomen. Het kan zijn dat we op locatie nog lokale reisleiders laten bijspringen met nog meer ervaring in het betreffende gebied.

Follow Us

Vraag hier jouw offerte op maat aan.

Wij zijn er Om jou te helpen!

Vraag hier vrijblijvend een offerte op maat aan!
De offerte bevat een gedetailleerde omschrijving van de reis en het dagprogramma. Daarnaast is de prijs per persoon gespecificeerd. Welke optie past het beste bij jullie?! 

Garantie geregeld | VZR Garant

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van de Richtlijn Pakketreizen (EU) 2015/2302. Hierdoor kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. 

 

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Edgeplore gebruik van VZR Garant. VZR Garant is een erkende garantieregeling. Mocht Edgeplore voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken dan zal VZR Garant, afhankelijk van de situatie, er voor zorgen dat u uw boekingsbedrag terugkrijgt, uw boeking kunt vervolgen of gerepatrieerd wordt.

 

U kunt de voorwaarden van de garantieregeling vinden op de website van VZR Garant (www.vzr-garant.nl). Hiermee heeft Edgeplore zich van bescherming bij insolventie voorzien bij VZR Garant. Wanneer diensten door insolventie van Edgeplore niet worden verleend, kunt u contact opnemen met VZR Garant, gevestigd aan de Torenallee 20, 5617 BC te Eindhoven, Nederland, via info@vzr-garant.nl of +31 (0)85 13 07 630.

Specialistische reizen | VvKR

Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor
de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten
en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot
mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

Explore the Edge of your imagination

wat is jouw perspectief?

Check het met deze scenario’s!

Explore the Edge of your imagination

Wij zijn er Om jou te helpen!

Vraag hier vrijblijvend meer info aan.

Explore the Edge of your imagination

Wij zijn er Om jou te helpen!

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

Explore the Edge of your imagination

Download
Hier jouw infosheet

Vul hiernaast jouw gegevens in. 
De infosheet bevat een gedetailleerde omschrijving van de app met screenshots. We leggen aan je uit hoe je zelf de app kunt beheren als bedrijf via ons backend systeem. Vragen na de infosheet? We staan natuurlijk voor je klaar.

Explore the Edge of your imagination

inschrijven

Vul hiernaast jouw gegevens in. 
Je zit nog nergens aan vast. Zodra we 75% van de groep gevuld hebben nemen we contact op. Dat wordt jouw en ons moment om je inschrijving definitief te maken.

Vul hiernaast jouw email adres in. 
Een magazine bevat enorm veel inspiratie m.b.t. onze bestemmingen en trajecten. Naast de sfeerbeelden, prijzen en highlights nog veel meer. Vraag het magazine nu aan!

Laat je inspireren en ontdek onze bestemmingen!