Explore the edge of your imagination

De meest unieke groepsreizen op maat

Edgeplore organiseert naast groepsreizen op maat voor bedrijven, ook volledig georganiseerde groepsreizen voor ondernemers en andere actievelingen. Wij hebben een aantal unieke trips samengesteld waarvoor je jezelf kunt inschrijven. Van de prachtige Biesbosch in Nederland tot een unieke cultuur groepsreis naar Jordanië. Met Edgeplore ga je voor het echte onbezorgde avontuur. Wij regelen echt alles en al onze trips zijn dan ook all-in. Jij hoeft alleen nog maar in te stappen en te genieten. Check hieronder onze bestemmingen. Edgeplore is dé reisorganisatie voor avontuurlijke groepsreizen op maat!

Groepsreizen bij Edgeplore

Waarom zakelijke groepsreizen op maat boeken bij Edgeplore?

Edgeplore heeft een uniek aanbod zakelijke groepsreizen (zoals incentive reizen en personeelsreizen). Edgeplore werkt met vaste bestemmingen waardoor we het meest unieke programma voor de beste prijs kunnen aanbieden. Al onze groepsreizen zijn erop gericht om impact te creëren binnen jouw bedrijf. Via een van onze thema’s, culturele eyeopeners of één met de natuur, openen we de ogen van jouw medewerkers. Met onze teamversterker-programma’s bouw jij samen aan een echt team. Wij geloven niet in groepsreizen op maat waarbij de bestemming op maat is. Wij zullen wel de groepsreis op maat maken afhankelijk van de groepssamenstelling. Met de Edgeplore-app kunnen we op een laagdrempelige manier de behoeftes van de groep achterhalen. Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden voor onze groepsreizen te bespreken. 

Neem contact op voor gratis en vrijblijvend advies.

Laat je inspireren en bekijk onze avonturen

Deze teams hebben wij inmiddels versterkt:
Ontdek met Edgeplore

Welke unieke groepsreis streep jij van je bucketlist?

Van welke bestemming droom jij al jaren? Met Edgeplore streep je de meest unieke groepsreisbestemmingen en ervaringen van je bucketlist. Heb jij bijvoorbeeld weleens overnacht op een ijskap? Heb je al wel eens drijvend in de zee een boekje gelezen? Ben je al met een kano door de fjorden gegaan? Streep de meest unieke ervaringen van je bucketlist met Edgeplore!

Background
01
Background

Bedrijfsuitje Jordanië

02
Background

Bedrijfsuitje Balkan

03
Background

Bedrijfsuitje Schotland

04
Background

Bedrijfsuitje Georgië

05
Background

Bedrijfsuitje Slovenië

06
Background

Bedrijfsuitje Groenland

07
Background

Bedrijfsuitje Valkenburg

08
Background

Bedrijfsuitje Biesbosch

09
Background

Bedrijfsuitje Zeeland

Groepsreizen op maat bij Edgeplore

Waarom particulieren groepsreizen laten organiseren door Edgeplore?

Heb jij een groep vrienden of kennissen waarmee je een écht avontuur wilt beleven? Reisorganisatie Edgeplore is gespecialiseerd in avontuurlijke groepsreizen op maat. Zo organiseren wij veel experiencetrips voor bedrijven, maar ook voor particulieren. Denk bijvoorbeeld aan 50+ groepsreizen naar een unieke bestemming zoals Jordanië. We stellen een programma samen naar een topbestemming die geheel aansluit bij de behoefte van de groep. Tijdens een wandelvakantie zorgen we er bijvoorbeeld voor dat iedereen kan genieten. We zorgen voor alternatieve activiteiten en vervoer zodat je toch gezellig met z’n allen op avontuur kunt. Laat jouw groepsreis organiseren door Edgeplore! Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. 

Neem contact op voor gratis en vrijblijvend advies.