privévluchten bij Edgeplore

(Zakelijke) privévluchten?

Wil jij jouw incentive reis of event nog unieker maker? Of ben je op zoek naar een privévlucht voor een ander doeleinde? Vraag dan nu een offerte aan en ontvang binnen een dag een prijs op maat. Edgeplore biedt privévluchten aan voor zakelijke groepsreizen en andere events. Van alleen de vlucht tot de volledige reis: wij kunnen jullie volledig ontzorgen. De mogelijkheden voor de zakelijke vluchten zijn oneindig. Wat dacht je van net voor vertrek aankomen op het vliegveld? Je eigen vliegveld en vertrektijden kiezen? Of zelfs het vliegtuig van binnen en buiten branden met jouw merk? Vraag een offerte aan of neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden. 

Snel een avontuur naar wens
Professionele
begeleiding
All-in zonder
verrassingen

Passende groepssamenstelling

Op basis van de groepssamenstelling en wensen bieden wij de juiste vlucht aan. Wanneer we de volledige reis organiseren, nemen we per 12-15 personen 1 of 2 Nederlandse tourguides mee.

Professionele reisbegeleiding

De hele trip laten we niets aan het toeval over. Je wordt volledig ontzorgd. Bij onze reizen gaat er een Nederlandse reisleider mee die 24/7 voor je klaarstaat. Instappen en genieten dus.

All-in = All-in

Zowel de vluchten als groepsreizen bij Edgeplore zijn all-in! Dat betekent inclusief maaltijden, drankjes, snacks én hotels en activiteiten indien van toepassing. We droppen je niet op een locatie om je vervolgens aan je lot over te laten.

Groepsvluchten

Groepsvluchten tijdens bedrijfsreizen

Een bedrijfsreis is kort maar intens. In korte tijd probeer je een gaaf programma neer te zetten. Een halve dag later vertrekken kan bedrijven aardig wat omzet kosten. Lijnvluchten zijn natuurlijk goedkoper, maar helaas heb je geen invloed op de vertrektijden. Een privévlucht kan voor zakelijke groepen een oplossing bieden. Je kunt zowel de vertreklocatie als tijden zelf kiezen. Dit kan een hoop tijd schelen!

Andere groepsvluchten

Naast zakelijke events zijn er natuurlijk ook andere redenen om een privévlucht te boeken. Denk bijvoorbeeld aan een vlucht voor een familie of sportreis. De organisatie van uitjes naar unieke locaties is vaak erg lastig te combineren met lijnvluchten. Stel je vliegt naar Groenland, dan kun je niet anders dan 1 of 2 keer overstappen. Een privévlucht is dan een perfecte oplossing. Ga voor ultiem comfort en boek een privévlucht bij Edgeplore.

Privévluchten kosten en prijzen

De kosten van privévluchten zijn erg afhankelijk van de vliegroute, het moment en het aantal personen. Tot 19 personen vlieg je over het algemeen in een kleine jet, tot 33 personen in een propellervliegtuig en daarna in grote vliegtuigen zoals een bombardier tot 100 personen. Bij volle vliegtuigen kun je rekenen met 2 tot 3 keer de prijs van een lijnvlucht. Hier staan natuurlijk veel voordelen tegenover, zoals zelf je tijden en vliegveld kiezen tot het bedrukken van het vliegtuig. Vraag voor een detailleerde prijs hieronder een offerte aan en ontvang binnen 1 werkdag een prijs op maat. 

Bucketlist afvinken

Welke activiteiten of plekjes heb jij nog op je bucketlist? Wij helpen je graag om deze af te vinken. Samen zoeken we het randje op.

Nieuwe vrienden

Er is geen betere manier om nieuwe mensen te leren kennen dan door samen avonturen beleven.

Frisse energie

Even in een totaal andere omgeving. Weg van de dagelijkse sleur. Een combinatie van gave activiteiten met rustgevende momenten. Ideaal om nieuwe energie uit te putten.

Op zoek naar een ander type avontuur?

Meer info over groepsreizen bij Edgeplore?

Hulp nodig?

Ontdek beschikbare datums, prijsspecificaties en bestemmingen nu ook per telefoon.

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag.

Al bij ons een personeelsreis geboekt? 24/7 bereikbaar!

Vragen en/of opmerkingen?

Laat het ons weten! Samen zorgen we ervoor dat jullie een leuke tijd met Edgeplore gaan beleven.