Incentive Reizen bij Edgeplore
Snel een prijs- en programma indicatie aanvragen

Leer je collega’s kennen op een unieke manier!

Minimaal 1 ervaren Nederlandse reisleider

Op één ding na: een goed humeur, die moet je zelf meenemen. 

Meedenkend, samen oplossen!

Incentive reizen met impact

Bij Edgeplore organiseren we geen standaard incentive reizen. We maken reizen naar unieke locaties en zorgen voor exclusieve programma’s. Denk hierbij aan slapen onder het noorderlicht in IJsland of Groenland, of het wereldwonder Petra aanschouwen en in de Dode Zee drijven in Jordanië. Roadtrippen door Albanië of de ruige natuur van Schotland ontdekken zijn ook unieke incentive reizen uit ons aanbod. Ook bij onze incentives in Nederland zetten we een stapje buiten de comfortzone met originele activiteiten. Edgeplore werkt met 3 incentive levels, experiences, adventures en expeditions. Zo is een experience bijvoorbeeld perfect voor het vieren van een uniek jubileum en worden adventures en expeditions vaker ingezet voor teambuilding. Met een uniek voor- en naprogramma verlengen we de pret en impact van de trip. Bekijk hieronder ons incentive reis aanbod en ontdek prachtige locaties in binnen- en buitenland.

Deze teams hebben wij inmiddels versterkt:
Incentives met impact!

Verleng jouw incentive en vergroot de impact!

De meeste incentive reizen zijn over het algemeen 3 tot 5 dagen. Vaak dus een relatief korte periode met unieke belevingen. Edgeplore heeft diverse incentive programma’s ontwikkeld om deze beleving te verlengen. De voor- en napret is soms nog leuker dan de reis zelf! Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bekendmaking van de bestemming. Hiervoor ga je toch geen saai mailtje rondsturen? Bij Edgeplore speel je met collega’s een online destination race. Het team wat de diverse opdrachten en raadsels het snelste oplost, weet als eerste waar de incentive reis naartoe gaat. Daarnaast verzorgen we natuurlijk altijd een programmaboekje en paklijst vooraf en een aftermovie achteraf. Nog niet voldoende? Gebruik dan de Edgeplore app en deel in spelvorm wekelijks hints om collega’s langzaam op te warmen. Neem gerust contact op met incentive bureau Edgeplore voor de mogelijkheden. 

Professionele begeleiding

Per 20 personen minimaal 1 ervaren Nederlandse reisleider.

All-in zonder verrassingen

Reis, accommodatie, activiteiten, maaltijden en begeleiding.

Soepele voorwaarden

Meedenkend, samen oplossen!

Laat je inspireren en bekijk onze avonturen

Wat is een incentive reis?

Wat is een incentive eigenlijk? Wat betekend het woord incentive? “Incentive reis” is het woord dat het meeste gebruikt wordt wanneer bedrijven zoeken op zakelijke reizen voor hun medewerkers. Het Engelse woord “incentive” betekent letterlijk vertaald prikkel, beloning, of stimulatie. Een incentive reis wordt dat ook vaak gebruikt om medewerkers te motiveren om persoonlijke of bedrijfsdoelen te behalen. Samen een jaar lang werken naar een prachtige groei in omzet met als ultieme doel een avontuur beleven om nooit te vergeten. Een incentive reis heeft vaak een veel grotere impact dan enkel een financiële beloning. Incentives werken enorm bindend voor langere termijn, omdat hier vaak nog jaren over nagepraat gaat worden. Edgeplore helpt impact te creëren bij jouw medewerkers.

Incentives in Europa

Samen grenzen verleggen, letterlijk en figuurlijk. Werken aan het team in een prachtige omgeving. Wat wordt jullie bestemming?
Lees meer

Incentives buiten Europa

Verder van huis valt nóg meer te beleven. Nieuwe indrukken, andere natuur en bewonderenswaardige cultuur. Ontdek met Edgeplore!
Lees meer

Incentives in Nederland

Ook in Nederland zijn unieke ervaringen te realiseren. Ontdek onze Nederlandse incentives.
Lees meer

Wat zijn de meest unieke incentive programma's?

De meest unieke incentive programma’s zijn niet de  eenmalige incentives. Maar een incentive traject voor bedrijven, waar voor langere termijn medewerkers aan de organisatie gebonden worden.  Met name de expeditie reizen zijn zeer unieke incentive trajecten. Wat denk je van samen met collega’s de hoogste berg van Europa beklimmen? Een unieke beleving die collega’s onderling zal verbinden voor de rest van hun leven. Bij dit soort trajecten werken we soms wel een jaar toe naar dit ultieme moment. We trainen meerdere keren per maand samen met collega’s om het uiteindelijke doel te bereiken. Vaak plannen we een korte trip dichtbij huis om de juiste skills aan te leren zoals bijvoorbeeld klimmen en omgaan met materiaal. Binding van personeel is vaak het belangrijkste doel van dit soort incentive programma’s. Wie gaat er ergens anders werken terwijl je deel uit maakt van een grote uitdaging?

14 Bestemmingen tot in detail uitgewerkt.

Durf te dromen! Ontdek in het magazine onze bestemmingen inclusief highlights en prijsindicaties. Maak kennis met onze trajecten en lees hoe wij reizen met impact organiseren. Waar wacht je nog op?

Hoe selecteer je het beste seizoen en de locatie voor een incentive?

Wat is het beste seizoen voor een incentive? En hoe selecteer je de juiste locatie? De meeste zomerse incentives vinden plaats in mei, juni, september en oktober. Bij de winter incentives ligt de focus op de maanden december tot en met maart. Zowel de zomer als de winter hebben natuurlijk hun eigen charmes. Actief bezig zijn rondom de besneeuwde bergtoppen zorgen voor prachtige plaatjes. Lekker ontspannen op een zeilschip bij een prachtig strand doet hier natuurlijk niet voor onder. Op basis van het budget en de wensen werkt Edgeplore geheel vrijblijvend een aantal programma voorstellen uit. We helpen met de bestemmingskeuze om vervolgens de programma’s verder te finetunen. 

Cultural Adventures

Wil je graag dat medewerkers buiten de standaard kaders gaan denken? Wij verbreden jullie blik door samen kennis te maken met de meest unieke culturen!

Nature Experience

Wil je draagvlak binnen het bedrijf creëren om wat meer rekening te houden met de natuur? Ontdek de absolute schoonheid en ga back to basic tijdens een nature experience.

Welke impact heeft een incentive op medewerkers en klanten?

Incentives kunnen zowel intern als extern worden ingezet. Voor medewerkers en voor klanten. De meest tastbare impact van incentives voor medewerkers is vaak een betere motivatie, het behalen van hogere doelen en langere termijn binding met het bedrijf. Met een krappe arbeidsmarkt is het een stuk voordeliger om personeel binnenboord te houden, dan continu nieuw personeel te moeten werven. Bij klant incentives gaat er vaak een forse omzet groei gepaard met dit type incentives. Waar zou jij je spullen inkopen als één van de leveranciers een incentive naar IJsland heeft aangeboden bij een bepaalde omzet groei? Incentive reizen zijn een perfect middel om een bedrijf stabiel te laten groeien. 

Team versterkende trajecten

Een reis met als ultieme doel het creëren van een sterk en efficiënt team. Of dit nou is om elkaar beter te begrijpen of de juiste karakters te leren (h)erkennen. Tijdens de trip met bijbehorend traject bouwen we aan een sterk team voor jouw organisatie.

Blikverbredende thema trajecten

Het verbreden van de blik van jouw medewerkers door het centraal stellen van een actueel thema in het bedrijfsleven. De trip met bijbehorend traject creëert draagvlak binnen de organisatie. Welk thema spreekt het meeste aan? Cultuur, Natuur of Vitaliteit.

Hoe is het fiscaal geregeld bij incentive reizen?

De werkkostenregeling (WKR) gaat over vergoedingen die je als werkgever aan je personeel mag geven zonder dat hier loonbelasting over betaald moet worden. Dit houdt in dat werkgevers hier maximaal +/- 1,2% van hun totale fiscale loon aan kunnen besteden. Op fiscaal gebied gelden voor incentive reizen aanvullende regels, waardoor onze incentive reizen fiscaal gezien erg aantrekkelijk zijn. Bij een reis met een zakelijk en niet-zakelijk deel is het zakelijke deel regulier aftrekbaar. Het niet-zakelijke deel valt in de vrije ruimte. Wij denken graag met u mee om uw incentive reis WKR-proof te maken.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste bestemming?

Het Edgeplore magazine

Edgeplore heeft een magazine met volop inspiratie over onze top bestemmingen. Vraag ons magazine aan en laat je verrassen door de mogelijkheden. Zowel geprint als digitaal beschikbaar.

De virtuele destination race

Waarom niet je medewerkers de bestemming laten kiezen, tijdens een leuk online teambuilding spel? Race virtueel in teams langs onze top bestemmingen. Speel samen puzzels en ontdek jullie voorkeuren.

We bouwen samen aan het juiste incentive traject voor jouw organisatie

Incentives voor medewerkers

Bind medewerkers aan de organisatie door gebruik te maken van unieke incentives. Een sterker team en gemotiveerd personeel!
Lees meer

Incentives voor klanten

Versterk de band tussen jou en je klant(en) door het inzetten van een incentivereis. Samen ervaren versterkt jullie band enorm.
Lees meer

Een incentiveplan maken

Wij helpen graag bij het opstellen van de targets voor de incentive. Werk toe naar de unieke incentive door het zetten van de juiste doelen.
Lees meer

Wat zijn de incentive trends van 2022?

2022 is een vernieuwend jaar voor de incentivemarkt. Incentive reizen die zijn uitgesteld vanwege de pandemie kunnen worden ingehaald, maar worden wellicht ook vergeten. Juist nu, met een krapte op de arbeidsmarkt is het belangrijk om incentives niet van de baan te schuiven. Incentives zijn het ultieme middel om medewerkers te motiveren en belonen.

Gelukkig zijn de reisadviezen gunstig en is er qua reizen naar unieke bestemmingen weer steeds meer mogelijk. In veel gevallen vaak zelfs zonder coronabewijs. Hierdoor zien we bij Edgeplore dat bedrijven gemakkelijker besluiten om met het team op pad te gaan. Populaire incentive reizen zijn nu de ‘combinatiereizen’. Hierbij worden meerdere redenen voor het maken van een reis gecombineerd. Denk hierbij aan het belonen van medewerkers, het vieren van een jubileum (eventueel uit de afgelopen 2 jaar) en teambuilding. Hoewel digitale incentives nog steeds populair zijn, zijn de ‘fysieke’ incentive ervaringen nog steeds het meest effectief. Een medewerker zal een ervaring of beleving meer koesteren dan een product of cadeaubon. Dit zorgt voor een sterkere band tussen de werknemer en het bedrijf. 

 

Kortom: incentive reizen zijn het toppunt van incentives, de ultieme beloning na het behalen van een doelstelling. Nu er eindelijk weer veilig gereisd kan worden, is het uiteraard mogelijk om via Edgeplore grensverleggende incentive trips te organiseren. Geen standaardreizen, maar ervaringen waarbij we samen de blik op de wereld verbreden. Wij kunnen niet wachten om een incentive reis te organiseren die past bij jullie bedrijf en bijbehorende doelstellingen!

Meer info over incentive reizen bij Edgeplore?

Hulp nodig bij jullie incentive reis?

Ontdek beschikbare data, prijsspecificaties en bestemmingen nu ook per telefoon.

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag.

Al bij ons een personeelsreis geboekt? 24/7 bereikbaar!

Vragen en/of opmerkingen?

Laat het ons weten! Samen zorgen we ervoor dat jullie een leuke tijd met Edgeplore gaan beleven.