Bedrijfsreizen bij Edgeplore
Snel een prijs- en programma indicatie aanvragen

Leer je collega’s kennen op een unieke manier!

Minimaal 1 ervaren Nederlandse reisleider

Op één ding na: een goed humeur, die moet je zelf meenemen. 

Meedenkend, samen oplossen!

Unieke bestemmingen voor een onvergetelijk teambuilding weekend!

Edgeplore heeft 14 bestemmingen geselecteerd voor een uniek teambuildingsweekend in binnen- en buitenland. Een aantal dagen aan je team werken tijdens een teambuildingsweekend op het prachtige Terschelling. In een team samenwerken tijdens het bouwen aan de zandsculpturen, je collega’s uitdagen tijdens een blowkartrace en elkaar echt leren kennen kennen tijdens een sessie bij het kampvuur op het strand. Voldoende tijd voor een lang weekend? Ervaar dan met jouw team bijvoorbeeld het ongerepte Albanië. Race in teams tegen elkaar op de 8-persoons supboarden, geef elkaar tips tijdens de geblinddoekte 4×4 challenge op het strand en leer elkaar echt kennen tijdens de wildkampeerervaring. Bekijk hieronder onze bestemmingen en vraag een magazine op voor meer inspiratie!

Laat je inspireren en bekijk onze avonturen

Teambuilding in Europa

Samen grenzen verleggen, letterlijk en figuurlijk. Werken aan het team in een prachtige omgeving. Wat wordt jullie bestemming?
Lees meer

Teambuilding buiten Europa

Verder van huis valt nóg meer te beleven. Nieuwe indrukken, andere natuur en bewonderenswaardige cultuur. Ontdek met Edgeplore!
Lees meer

Teambuilding in Nederland

Ook in Nederland zijn unieke ervaringen te realiseren. Ontdek onze Nederlandse teambuilding weekenden.
Lees meer
Incentives met impact!

Waarom een teambuilding weekend laten organiseren door Edgeplore?

Edgeplore organiseert meer dan een standaard teambuilding uitje met overnachting. Edgeplore streeft naar teambuilding met échte impact. Edgeplore werkt met het principe inzicht, ervaren en toepassen. Voor het weekend geeft onze teambuilding expert het team al inzicht in de verschillende karakters in het team door middel van een online spel. Tijdens het weekend doen we allerlei toffe activiteiten waar natuurlijk plezier centraal staat. Daarnaast proberen we situaties te creëren om collega’s inzicht te geven in hun reactie en gedrag. Dit is perfecte input voor onze expert om het team te versterken. Na de trip geven we natuurlijk handvaten om dit voor langere termijn vast te houden en toe te kunnen passen. Edgeplore richt zich op 14 unieke bestemmingen waar het programma tot in de puntjes in geperfectioneerd. het supporten van lokale organisaties staat hierbij hoog in het vaandel. 

Professionele begeleiding

Per 15 personen minimaal 1 ervaren Nederlandse reisleider en teambuilding expert

All-in zonder verrassingen

Reis, accommodatie, activiteiten, maaltijden en begeleiding.

Soepele voorwaarden

Meedenkend, samen oplossen!

14 Bestemmingen tot in detail uitgewerkt.

Durf te dromen! Ontdek in het magazine onze bestemmingen inclusief highlights en prijsindicaties. Maak kennis met onze trajecten en lees hoe wij reizen met impact organiseren. Waar wacht je nog op?

Deze teams hebben wij inmiddels versterkt:
Teambuilding met impact!

Hoe kies je de juiste bestemming voor een teambuilding event met overnachting?

De juiste bestemming is natuurlijk afhankelijk van jouw budget, doel en tijd. Met een wat kleiner budget en weinig tijd is een Nederlandse bestemming een uitkomst. Ook op onze Nederlandse bestemmingen kunnen we een uniek teambuildingsweekend neerzetten. Heb je een groter budget en de tijd om bijvoorbeeld een lang weekend weg te gaan? Dan hebben we een aantal prachtige Europese bestemmingen voor je klaarstaan. Daarnaast is natuurlijk ook de periode van het jaar cruciaal. In de winter hebben we diverse unieke sneeuwopties beschikbaar. In de zomer zijn andere bestemmingen weer beter geschikt voor een teambuildingevent met overnachting. Geef jouw wensen aan ons door en wij stellen geheel vrijblijvend een indicatief programma samen voor drie bestemmingen. Samen kijken we welke bestemming het beste aansluit, om hier vervolgens een gedetailleerd voorstel voor uit te werken. Op zoek naar een teambuilding traject? Bekijk de mogelijkheden!

Ontdek de trajecten bij Edgeplore

Teamversterkende trajecten

Een reis met als ultieme doel het creëren van een sterk en efficiënt team. Of dit nou is om elkaar beter te begrijpen of de juiste karakters te leren (h)erkennen. Tijdens de trip met bijbehorend traject bouwen we aan een sterk team voor jouw organisatie.

Blikverbredende thematrajecten

Het verbreden van de blik van jouw medewerkers door het centraal stellen van een actueel thema in het bedrijfsleven. De trip met bijbehorend traject creëert draagvlak binnen de organisatie. Welk thema spreekt het meeste aan? Cultuur, Natuur of Vitaliteit?